Vakantie Italië, september 2017 – Reis- en fotoverslag

Afgelopen september (ja, het is even geleden) zijn Dennis, Loriènn en ik samen met mijn schoonouders, schoonzusje en haar vriend naar Italië op vakantie geweest. Twee weken genieten van (meestal) zon, pasta en wijn. Bellisimo!

Nadat we terug zijn gekomen, moesten we meteen weer aan het werk en sindsdien heb ik nog niet echt tijd gehad om iets te posten over de vakantie. Sinds twee weken heb ik mijn werkdagen omgegooid, waardoor ik nu op woensdagochtend thuis werk en de middag en vrijdags de hele dag lekker vrij ben. Wat betekent dat ik weer wat meer kan schrijven, jeej!

Goed, terug naar Italië. Ik wist nooit zo goed of het nou “mijn” vakantieland was, maar ik ben overtuigd. Het eten is er verrukkelijk, de wijn nog verrukkelijker en de zon… Ja, ik kan daar prima op vakantie. Omdat het wel een hele lange blog zou worden als ik de twee weken ga beschrijven, heb ik er deels een fotoverslag van gemaakt.

Dus kijk en geniet met ons mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: