Share a Perfect Day – zondag 2 juli 2017

Afgelopen zondag toog ik met mijn zussen en schoonzusje (vijf vrouw sterk) richting Hilvarenbeek om naar Share a Perfect Day te gaan. Ons zussenuitje werd een leuke dag met shoppen, muziek, eten en workshops (die we helaas niet konden volgen omdat alles vol was).
Bijna binnen!

Onze kaarten hebben we met de kortingscodes van Jumbo voor €10,- per kaart kunnen kopen en zijn begin juni gekocht. Waar ik vooral naar uitkeek waren een aantal workshops, waaronder handlettering. De website gaf aan dat je je van tevoren kon inschrijven en op de dag zelf ook makkelijk een plekje kon reserveren, dus wij besloten dat laatste te doen. We waren rond 14.00 uur op het festivalterrein en ik dirigeerde de groep eigenlijk al richting het Workshopdorp. Helaas, nou ja, helaas…, stond daar recht voor ons een kraampje met de meest fantastische siereaden, waar we als magneten naar toe trokken (hierover later meer). Daarnaast speelde Di-Rect op het hoofdpodium en dat vind ik toch wel een hele goede band, dus stonden we hier ook wel even stil.

Na alle verleidingen van ontblote mannenbovenlijven, kledingkraampjes en aangeboden eten, kwamen we aan in Workshopdorp, waar ons werd verteld dat bijna alle workshops sinds de ochtend volgeboekt waren en wij eigenlijk pech hadden… Dit was voor mij een ontzettende teleurstelling, want ik had me echt verheugd op een aantal leuke dingen. Maar helaas, pindakaas, geen workshops voor ons. We zijn ons toen maar gaan richtten op alle leuke stands en het lekkere eten!

Hieronder een aantal standhouders bij wie ik wat kocht;
T-STYLE JEWELRY

Bij dit kraampje werden o.a. zelfgemaakte armbanden verkocht. Er zaten supermooie exemplaren tussen, maar je kon ook een basis armband kiezen en zelf bedeltjes er bij uitzoeken. Deze werden dan door de eigenaresse aan de armband bevestig. Voor het kraampje stonden de hele dag door wel mensen, maar dat kan ook niet anders met zulke leuke sieraden! Wij zijn er allemaal goed geslaagd!

https://www.t-stylejewelry.nl

T-Style Jewelry
100% LEUK

Bij 100% Leuk koop je lekker geurende zeepjes, koekjes, badzout, kussens, geurzakjes, theedoeken enzovoorts. Bij dit kraampje kon ik wel uren blijven staan, omdat ik maar niet kon kiezen wat ik mee zou nemen… Het is uiteindelijk niet veel geworden, een geurzakje met groene thee blaadjes en een mini kussentje/hangertje (onderaan de foto), maar ik heb veel in m’n handen gehad! Dit merkje heeft ook een eigen webshop en die ik vermoedelijk wel wat vaker ga bezoeken..

https://www.100procentleuk.nl

100% Leuk
Piraten en Prinsessen

Natuurlijk werd er ook aan de shoppende mama’s gedacht tijdens Share a Perfect Day en waren er ook kramen met kinderkleding. Eén daarvan was Piraten en Prinsessen waar kleding van o.a. Name it werd verkocht. Dit merk staat in mijn top vijf kinderkleding en ik heb dus ook zeker wel wat meegenomen, er zat namelijk 50% korting op alle kleding! Voor mijn dochtertje heb ik twee leuke zomerjurkjes en een t-shirt meegenomen voor €25,-. Piraten en Prinsessen heeft een winkel met webshop en verkoopt o.a ook B.Noisy, Quapi, Vingino en Feetje.

https://www.piratenenprinsessen.nl

Piraten en Prinsessen
IVY FASHION

Ivy Fashion was een stand met tassen, portemonnee’s en zonnebrillen. Hier heb ik een prachtige zwarte tas gekocht, met daarbij een zalmkleurige portemonnee waar mijn telefoon in kan. Mijn jongste zusje had dezelfde portemonnee in haar handen, dus die heb ik erbij in onderhandeld én de mijne met €5,- korting gekregen! Dus voor €35,- heb ik een tas (waar nog eens twee kleinere versies inzaten) en twee portemonnee’s bemachtigd.

http://www.ivyfashion.nl/?_ga=2.87646365.442137789.1499292830-860610511.1497646199

IVY Fashion

 

Verder heb ik bij Les Brocanteurs drie grappige magneetjes gekocht, bij Kneipp flesjes amandel- en verstevigende olie, natúúrlijk een aantal repen Tony Chocolonely en heb ik een leuke “covershoot” gedaan.

Natuurlijk kwamen we niet alleen voor het shoppen, maar ook voor de muziek! En dan voornamelijk voor de hoofdact… Kensington! Ik had ze voor deze dag nog nooit zien optreden, maar wauw! Wat zingt zanger Eloi Youssef toch goed…! Het was alsof ik de radio aan had staan, precies dezelfde stem. De show was een spektakel en iedereen op het veld deed mee. Ik ben fan!

Bij aankomst speelde Di-Rect, ook een topband en ‘s middags hebben we mogen genieten van de zangkunsten van Leonie Meijer. Het zonnetje brak in de loop van de middag door, er was lekker eten (had van mij nog wel wat meer variatie in mogen zitten door bijvoorbeeld verschillende foodtrucks te laten deelnemen, maar uiteindelijk is hoofdsponsor Jumbo/La Place) en de sfeer was goed.

Al met al was dit zeker een Perfect Day en deze Share ik dan ook graag met jullie!

In de Gallerij vind je nog meer foto’s!

Lieve groet,

Annemarie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: