LifebyAnne Weekupdate #2 – VA School, Avond4daagse, Avontura Dronten en beachvolleybal

Welkom bij weer een nieuwe weekupdate! Ik schreef me in voor een nieuwe opleiding, liep de avondvierdaagse en had een heel gezellig weekend. Lees gauw verder…

 

Maandag en dinsdag

In de vorige update heb ik al bericht over de maandag, maar er moet nog iets bij! Ik heb me ingeschreven voor de VA Summer School! Ik ga een opleiding tot Virtual Assistant volgen (hier lees je meer) en proberen mijn eigen business op te starten. Verder bestond de dag voornamelijk uit werken.

Samen met een vriendin heb ik de avondvierdaagse gelopen en het was de bedoeling om dinsdags te starten, alleen werd het op het laatste moment (een uur voor de start) afgeblazen, i.v.m. het slechte weer… Jammer! Maar begrijpelijk natuurlijk.

 

Woensdag

Woensdagochtend ben ik heerlijk naar de kapper geweest! Weer een lekkere frisse en zomerse coupe! Na school ben ik met Loriènn nog even het stadje in geweest en hebben we leuke schoentjes gekocht. Ik had zelf supertoffe pumps gepast, maar helaas was de schoen kapot… Bij Kruidvat kocht ik leuke notitieboekjes, die gebruik ik om ideeën voor de blog in te schrijven.

 

 

Gelukkig ging de avondvierdaagse deze dag wel door! We hebben de 10 kilometer gelopen en er 1 uur en 51 minuten over gedaan.

 

 

Donderdag en vrijdag

Donderdag hebben we na het werk de tweede dag gelopen (wat officieel de derde was, maar we misten er dus één). We waren dit keer 7 minuten snellen dan woensdag! Ook had ik op het werk de pumps besteld die ik woensdag had gepast, want ik vond ze te mooi om ze niet te kopen… 😉

 

Vrijdagochtend heb ik met Loriènn boodschappen gehaald en ik kwam een nieuwe winkel tegen in Nunspeet, Centro. Hier kocht ik een supergave 7/8e broek! Ik heb mezelf streng toegesproken dat dit nu echt het laatste is….! De kast is nu weer goed gevuld (ik had aardig wat weggedaan), dus ik kan er weer even tegenaan. De pumps werden ‘s middags al bezorgd, dus die heb ik opgehaald.

 

 

‘s Avonds heb ik wederom met mijn vriendin de vierdaagse gelopen en dit was al de laatste! Helaas hadden we ontzettende regen, maar gelukkig waren we daar op voorbereid. We hebben zo hard gelopen (1u38m) dat we gewoon als eersten binnen waren! Ik had ‘s ochtends twee kleine flesjes rosé gehaald en meegenomen in de tas, dus die gingen open zodra we klaar waren!

 

En we zijn binnen! Cheers!

 

Zaterdag en zondag

Op zaterdag heb ik lekker uitgeslapen, nog moe van de vierdaagse… Mijn benen waren trouwens wel supergespierd! ‘s Ochtends heeft Loriènn lekker gekleid en ‘s middags ben ik met vriendin Hendrianne en onze kids naar Avontura Dronten geweest, een echte aanrader! We hebben als afsluiting pannenkoeken gegeten bij Holland in Kampen. ‘s Avonds ging Dennis uit met vrienden en ben ik lekker met een glas wijn film gaan kijken.

 

 

Zondag moest een andere vriendin beachvolleyballen op Bussloo Apeldoorn. Haar man en kinderen waren daar ook, dus wij zijn met ons drietjes ook die kant opgegaan. Super gezellige middag gehad en natuurlijk heeft mijn vriendin met haar teamgenoot gewonnen!

 

 

Dit was weer onze week. Wat hebben jullie gedaan?

Tot volgende week!

2 Replies to “LifebyAnne Weekupdate #2 – VA School, Avond4daagse, Avontura Dronten en beachvolleybal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: