LifebyAnne Weekupdate #1 – Pinksteren, een nieuw recept, bingo en naar het zwembad

Mijn allereerste weekupdate! Wel een dag later dan gepland, maar goed. Hieronder neem ik je door middel van foto’s mee door mijn week.

 

Maandag

Tweede Pinksterdag was er, zoals elk jaar, een gezellige Pinkstermarkt in de stad. Een braderie met leuke kramen, een draaimolen (gróót succes bij Loriènn!) en een kleedjesmarkt. Het weer was prachtig en we hebben lekker geluncht op het terras. ‘s Middags ben ik nog een keer met mijn zus geweest en kwamen we terecht in een leuk kledingwinkeltje in de stad: Musthave it all. Daar kocht ik een mooie groene jurk en zag ik ook nog wat andere leuke items! Die heb ik achteruit laten hangen, zodat ik ze later in de week kon ophalen.

Dinsdag | Woensdag | Donderdag

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag, dus op die dagen beleef ik normaliter niet zoveel. Tenzij er een feestdag op één van de dagen valt, zoals in dit geval Tweede Pinksterdag. Dus ook deze dinsdag bestond voor mij uit een werkdag als secretaresse van twee managers in een ziekenhuis. Een erg drukke baan, maar wel super leuk! Dennis was ‘s avonds niet thuis i.v.m. een voetbal wedstrijd, dus ik kon heerlijk voor mezelf koken. Het was al wel wat laat voordat ik at, dus ik maakte een snel couscousgerecht.

 

Op woensdag bracht ik eerst Loriènn naar de peuterspeelzaal, daar gaat ze elke maandag- en woensdagochtend naar toe. Wanneer zij daar is, ga ik vaak thuis even aan de slag; stoffen en poetsen, huis netjes maken. En ik probeer ook wel tijd vrij te maken om aan de blog te werken, maar meestal lukt dat pas ‘s avonds… Om half 12 is “school” uit, dus dan haal ik de kleine meid weer op. We zijn erna even naar het stadje geweest om wat inkopen te doen. Ik heb toen ook de rest van de kleding die ik achteruit had hangen, opgehaald. Bij de bakker hebben we lekker verse broodjes gehaald, die we thuis met hagelslag en pindakaas hebben opgegeten.
‘s Avonds had ik mijn laatste volleybaltraining van het seizoen en speelde ik met het team een wedstrijdje tegen mijn oude team! Dat was wel even raar, maar het was heel leuk om de meiden weer even te zien. 🙂

 

 

Op donderdag heb ik weer gewerkt en het was een erg drukke dag! Gelukkig gaat de tijd dan wel snel voorbij. ‘s Avonds ben ik aan de slag gegaan met mijn privacyverklaring. Via een medeblogster heb ik het voor elkaar gekregen, alhoewel ik toch het gevoel heb dat er nog wat mist. Maar voor nu is het in orde en ik kan er later nog wel mee aan de slag.

 

Working hard…

Vrijdag

Vrijdag had ik geen auto, omdat Dennis zijn auto bij de monteur had staan. Ik had een tijdje geleden al afgesproken met een oud-teamgenoot -ze is ook mijn buurvrouw- om op de koffie te komen, dus ik ben samen met Loriènn naar haar toe geweest. We hebben lekker bijgekletst en gingen twee uur later weer naar huis. Loriènn heeft ‘s middags na een broodje gegeten te hebben nog even lekker geslapen, waardoor ik ook even een momentje rust kon pakken. Ik heb enige tijd geleden leuke lampjes voor Loriènn haar kamertje gekocht en opgehangen. Ze houdt er niet van als het zo donker is en werd daarom ‘s nachts vaak wakker. Sinds we de lampjes aan laten, gaat het super. Ik wilde ze al een tijdje leuk op de foto zetten en daar dacht ik vrijdag na haar slaapje aan. Wat vind je ervan?

 

‘s Avonds ben ik met een goede vriendin naar een benefietbingo geweest. We hadden het VIP-arrangement genomen, want het was voor een goed doel: fietsen voor het Ronald McDonaldhuis. Hier had ik het geld wel voor over. Ik heb een flesje wijn gewonnen als troostprijs bij een goede bingo, ik had nl. met drie anderen tegelijk bingo en er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn (ik verloor op een inschattingsvraag, hoewel ik erg dichtbij zat). Het was een gezellige avond!

 

Zaterdag | Zondag | Maandag

Het weekend hebben we leuke dingen gedaan. Dennis en Loriènn zijn samen naar de kapper geweest, terwijl ik met mijn schoonmoeder boodschappen ging doen. We hebben nl. zondag gebarbecued met mijn schoonouders, maar er moest nog wel vlees e.d. gehaald worden. Loriènn had hele mooie vlechtjes in haar haar, ik ben alleen vergeten ze op de foto te zetten… ‘s Middags ben ik met haar naar het openluchtbad De Hokseberg in ‘t Harde geweest. Onze meid is dol op zwemmen en had het dan ook erg leuk. We hebben veel in het water gespeeld!

 

 

Zaterdagavond hadden we een verjaardag van goede vrienden, wat natuurlijk weer veel te gezellig was! We zijn -voor ons doen- vroeg naar huis gegaan, het was ongeveer half 1. Maar ik had voor mijn gevoel ook niet langer moeten blijven haha! Zondagochtend hebben we heerlijk kunnen uitslapen, want Loriènn sliep bij opa en oma! We stonden rond 9.30 uur op en hebben lekker rustig ontbeten. We hadden allebei alleen wel zin om een stuk te gaan lopen, dus dat hebben we dan ook gedaan. Ik heb 8 kilometer gewandeld in nog net geen anderhalf uur! Ik was stiekem ook wel een beetje aan het oefenen voor de rest van de week, want dan loop ik namelijk de avondvierdaagse met een vriendin. ‘s Middags hebben we onze kleine meid weer gezien en lekker gebarbecued.

 

 

Op maandag moest er weer gewerkt worden, dus de wekker ging al vroeg af. Ik bracht deze keer Loriènn naar de peuterspeelzaal, omdat Dennis vroeg weg ging. De brug bij ons richting Flevoland is dicht en hierdoor heeft Dennis zo’n 45 minuten extra reistijd… Niet zo leuk. ‘s Avonds heb ik lekker rode bieten gemaakt, één van mijn favoriete groente. ik combineer het dan met zoete aardappel en feta, heerlijk! Ik zal het recept snel online zetten!

 

 

Wat hebben jullie zoal gedaan afgelopen week? Laat het me hieronder weten!

Tot volgende week!

20 Replies to “LifebyAnne Weekupdate #1 – Pinksteren, een nieuw recept, bingo en naar het zwembad”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: