LifebyAnne Update: opleiding, Kensington, fotoshoot, gratis canvas en bijna vakantie

Het is de laatste tijd wat stil rondom mijn blog en dat heeft natuurlijk alles te maken met mijn opleiding tot VA en het inrichten van mijn eigen onderneming. Daar gaat momenteel bijna al mijn vrije tijd inzitten! Maar het verdwijnt zeker niet uit mijn gedachten, dus hier een update van de laatste tijd.

Mijn laatste update dateert alweer van juni (!), een tijdje terug. Er is tussen toen en nu veel gebeurd. Ik heb jullie wel op de hoogte gehouden van mijn opleiding / onderneming via losse blogs en dat blijf ik natuurlijk ook doen. Ik moet er alleen voor zorgen dat ik mijn tijd goed verdeel tussen werk, thuis, de opleiding en onderneming en dan heb ik ook nog dit blog. Teveel te doen en te weinig tijd…

De opleiding gaat gelukkig zeer goed, ik ben al op de helft van de modules en ook mijn onderneming krijgt steeds meer vorm. Ik promoot mezelf druk op social media en ben alles aan het inrichten voor het daadwerkelijke werk. Spannend! Ik zal een uitgebreide blog besteden aan dit onderwerp.

Kensington

Kensingtond muziekband rockmuziek Nederlandse band Johan Cruijff Arena

Op 14 juli ben ik met twee van mijn zussen en een vriendin van één van hen naar het Arena-concert van Kensington geweest. En ik kan bijna niét beschrijven hoé ongelofelijk fantastisch dat concert was… Er waren 50.000 mensen bij aanwezig, dus ik gok dat er vast iemand is geweest die dit blog leest. En dan weet je precies waar ik het over heb. Wat een spektakel, wat een show en wat een sfeer. Zo hoort een concert te zijn!

We stonden op het veld, net achter het midden. Het podium was een klein beetje zichtbaar als je op je tenen ging staan, maar gelukkig hingen er levensgrote schermen boven, dus we hebben niets gemist. Mijn oudste zus, zwager en ik zijn ‘s middags eerst Amsterdam in geweest. Zus heeft een iPhone gekocht, zwager moest een nieuwe batterij, wat zo’n beetje de hele middag in beslag nam. We hebben in de stad lekker een pannenkoek gegeten en zwager ging daarna weer naar huis, terwijl wij met de metro naar de Arena koersten. Daar troffen we ons zusje met haar vriendin en zodoende schuifelden we richting de ingang. Er waren wel veel problemen met de scanners, dus het duurde wel even, maar uiteindelijk was daar het veld. Di-rect speelde op het moment dat wij binnenkwamen en was ook zeker niet verkeerd!

Kensington muziekband rockmuziek Nederlandse band

Al met al hebben we een supergave avond gehad met muziek waar we alle vier ontzettend blij van werden. We hebben foto’s gemaakt en gefilmd, gedanst en gezongen. Maar bovenal hebben we ervan genoten!

Fotoshoot

Op 22 juli hadden we een familiefotoshoot met mijn schoongezin (origineel dacht ik zo). Vorig jaar werd mijn schoonmoeder 60 en hebben we (kinderen) haar een fotoshoot met het gezin cadeau gedaan. Alleen duurde het even voor iedereen tegelijk tijd had en dat was dus vorige maand. We togen met ons zevenen en de fotograaf naar het strand van Elburg -helemaal niet erg met het warme weer!- en hebben superleuke foto’s in en bij het water gemaakt. Loriènn was toch wel het middelpunt van de shoot met haar leuke uitspraken en manier van doen. De foto’s komen als het goed is één dezer dagen onze kant op en dan kunnen we het resultaat bewonderen. Ik ben heel benieuwd!

Wereldkaart op canvas

Op 30 juli ontving ik een mail van fotocadeau.nl of ik gratis een wereldkaart op canvas t.w.v. € 119,- wilde ontvangen! Het enige wat ik hiervoor hoef te doen is een blog plaatsen over wereldkaarten.nl. Wat een superleuke aanbieding zeg! Hierop zeg ik natuurlijk geen nee, dus heb ik in overleg met manlief een mooie wereldkaart uitgezocht. Deze heb ik vandaag besteld en wordt als het goed is over vijf werkdagen geleverd. Ik ben heel benieuwd naar het canvas, er volgt nog een leuke blog over!

wereldkaarten.nl een site waar je wereldkaarten, landkaarten en stadskaarten op diverse ondergronden kunt bestellen
wereldkaarten.nl

Bijna vakantie…

Nog drie weken! Ik ben al twee weken lang aan het aftellen, maar het gaat nu toch wel snel hoor. Ik vermoed dat de komende twee weken sowieso snel voorbij gaan, want Dennis vertrekt donderdag naar Zweden om de Fjällräven Classic te lopen. Hij is zeven dag weg, Loriènn en ik halen hem woensdagavond op van Schiphol. Hopelijk land hij op tijd, want de volgende dag moeten we er wel weer vroeg uit…!

Maar over de vakantie: we gaan dus op 1 september met vrienden en hun twee kids naar Duitsland. We zitten in Saarburg, op Landalpark Warsberg. We zijn wel vaker naar Duitsland geweest (met dezelfde vrienden), hebben al eerder op een Landalpark gezeten (niet in Duitsland, maar wel weer met dezelfde vrienden) én hebben al wel vijf keer vakantie gevierd met deze vrienden! Het wordt de tweede keer met de kindjes erbij, hoe dan ook wordt ook dit weer een vakantie om niet te vergeten, vermoed ik zo! Ik kijk er ontzettend naar uit, even lekker ontspannen en weg van thuis en werk.

Saarburg Germany Duitsland
Saarburg, Duitsland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: