Happy New Year! Let’s make it a good one.

En dat was het, 2017. Een jaar dat voorbij is gevlogen. Een jaar waarin ik een ontzettend leuke baan had bij een groot ziekenhuis. Waarin we voor het eerst naar Italië zijn geweest. Waarin onze dochter twee werd en ze naar de peuterspeelzaal mocht. Waarin ik een jaarcontract bij datzelfde ziekenhuis kreeg, maar dan op een andere locatie.

 

Wat een jaar! We hebben er van genoten. Er is natuurlijk nog zoveel meer gebeurd, maar de dingen die ik opnoem zijn toch wel een aantal hoofdrolspelers.

 

2018

En dan nu 2018. Morgen begin ik volledig in Meppel te werken en daar heb ik zin in. Ik ben zo iemand die heel erg gelukkig is in haar werk, ik begin mijn werkjaar dus goed. Dennis voelt dat net zo, dus ook voor hem hoeft het niet anders. En wat ons verder te wachten staat? We gaan het wel zien. We hebben gisteren afgesproken nog liever voor elkaar te zijn, want (zoals in bijna elke relatie) gebeurt dat niet altijd. Maar ik hou er niet van als we bekvechten of zelfs ruzie hebben, dus daarom de belofte. Het wordt wel een sportief jaar voor ons beiden. Ik volleybal wekelijks en wil daarnaast weer gaan wandelen, want ik wil graag Tour de Dellen lopen in juli. Dennis gaat in augustus voor de tweede keer de Fjällräven Classic lopen! Supertrots op mijn hubbie. Ik heb zin in dit jaar en kijk ernaar uit.

Happy New Year everyone! Let’s make it a good one.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: